Aktuality

Nocleh v Brně levně

Datum: 2. 3. 2019

Hledáte levný nocleh v Brně? U nás jste na správné adrese! Využijte naši ubytovnu v Brně-Ivanovicích, která vám nabízí čisté a zařízené pokoje za nízkou cenu za noc.

Sháníte ubytování v Brně?

Datum: 31. 1. 2019

Potřebujete rychle ubytovat v Brně, ale nechcete utratit víc, než je nutné? Navštivte naši levnou ubytovnu v Brně-Ivanovicích, kde vám můžeme nabídnout čistý dvojlůžkový nebo třílůžkový pokoj se základním vybavením.

Ubytovna Brno Ivanovice

Datum: 22. 12. 2018

Ubytovna v Brně - Ivanovicích vám nabízí kvalitní ubytování za velmi příznivou cenu. Vchod do ubytovny je z ulice Sladovnická. Nabízíme vám čisté pokoje se základním vybavením. Jedná se o celkem 17 pokojů, 3 x dvoulůžkový pokoj a 14 x třílůžkové pokoje.

Levné ubytování v Brně

Datum: 21. 11. 2018

Využijte možnost našeho výhodného ubytování v Brně za nízké ceny. Naše ubytovna vám poskytne vše, co potřebujete ke své spokojenosti. Těšit se můžete na čisté pokoje se základním vybavením pro vaše pohodlí. Naše ubytovna v Brně má k dispozici 3 kuchyně a pokoje s vlastní koupelnou a WC. Zaparkovat je možné hned před ubytovnou. U nás se zkrátka budete cítit pohodlně jako doma!

Přenocování v Brně

Datum: 0. 0. 0

Naše ubytovna vám nabízí nenáročné, levné a zároveň dobře přístupné ubytování, které můžete využít pro rychlé přenocování v Brně nebo na delší dobu. Naše ubytovna v Brně Ivanovicích vám nabízí příjemnou atmosféru jako doma!
12